Publicat de: Camelia | 10/11/2010

Reşita – Statia de Epurare a Apei

Joi, 04noiembrie 2010 am participat la un eveniment care m-a încântat atât ca furnizor de servicii (datorita profesionalismului celor de la STRABAG) cât şi ca cetăţean: Inaugurarea Staţiei de Epurare a Apei Reşita.

Iată ce s-a întâmplat acolo (sursa: Radio Resita)

Evenimentul a însemnat o amplă manifestare festivă, organizată de Aquacaraş şi partenerii săi, executantul şi consultantul lucrărilor, cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, a făcut oficiile de gazdă la sediul instituiei în fruntea căreia se află şi a primit numeroşi specialişti români şi străini, reprezentanţi ai autorităţilor locale, invitaţi. Împreună au marcat un eveniment de o mare importanţă în ceea ce priveşte devenirea economică, ecologică şi civilizată a Reşiţei. Au mai fost prezenţi şi au vorbit despre importanţa acestui obiectiv: vicepreşedintele CJCS Iulian Georgevici şi pe prefectul Octavian Ţunea, Anatoli Liber şi Dan Petrescu, din partea conducerii Aquacaraş, Roger Burns, team leader din partea Louis Berger, Nicoleta Kalman, de asemenea, din partea consultantului. Primăria Reşiţei a fost reprezentată de cei doi viceprimari, Cristian Panfil şi Sorin Simescu, dar în sală s-a aflat şi Liviu Spătaru, fostul primar, în timpul mandatului căruia au debutat lucrările ISPA.

A doua parte a manifestării s-a desfăşurat la Staţia de Epurare amplasată la ieşirea din cartierul reşiţean Câlnic.   Preşedintele Sorin Frunzăverde a tăiat panglica inaugurală, după care, într-un spaţiu special şi elegant amenajat, au fost exprimate cuvinte de felicitare pentru realizarea acestei lucrări în valoare de aproape 14 milioane de euro. Inginerul Peter Metzen, manager Strabag, a realizat o prezentare tehnică a noii staţii.

Felicitar tuturor părţilor implicate! Staţia arată impecabil. Le dorim celor  de la AquaCaraş să gestioneze înţelept staţia de epurare şi să ii dea eficienţă şi randament maxim.

[PS. Multumim Mihai Albu pt poze 🙂 ]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: