Publicat de: Camelia | 26/01/2011

De la bal…la spital

Se intampla uneori sa fim obligati sa refuzam evenimente, deoarece clientul nu intelege importanta unor aspecte organizatorice legate de montajul corturilor, necesitatea unei pardoseli, torte etc. , iar compromisuri care ne compromit noi NU FACEM!

Va prezint un clip, care desi comic la prima vedere, este extrem de grav! Cei care au facut montajul cortului nu au respectat nici o norma de siguranta:

Dupa ce veti rade de comicul situatiei (de fata beata crita, de mirele luat de cravata etc.), va rog nu va grabiti sa dati vina pe fata! Singurul ei pacat a fost ca a baut peste masura, dar faptul ca nunta a fost compromisa din cauza cortului care s-a rasturant este din vina celor care l-au montat. Sincer va spun, ne-am uitat de vreo 20 de ori la clip si nu reusim sa intelegem cum a fost fixat cortul respectiv (ca de ancorat…nici vorba…) Din experienta noastra stim ca pe o structura montata corect, se pot sprijini 100 kg fara nici o problema (pe testate!).

Este grav ca in aceasta bransa lucreaza neprofesionisti…si este si mai grav faptul ca unii miri fac astfel de compromisuri (care pot fi chiar fatale!)

Sunteti dispus(a) sa va asumati asa un risc? Noi nu!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: