Publicat de: Camelia | 09/10/2011

Campanie Avon Timisoara

06 octombrie 2011 a fost marcat in Timisoara de un eveniment Avon: Campania de Prevenire a Cancerului la San. Suntem bucurosi ca am putut contribui cu cort personalizat la aceasta manifestare deosebita!

“A trai viata in Roz inseamna sa te bucuri de orice clipa, sa ai grija de sanatatea ta si sa petreci momentele frumoase alaturi de cei dragi”, este mesajul campaniei de prevenire si combatere a cancerului de san sustinuta de Avon.

Cu sloganul “A promite inseamna a face! Promite sa mergi la control!”, la Timisoara a fost organizat un eveniment de amploare care a cuprins mai multe momente: s-a inaugurat un computer tomograf performant la Centrul de Oncologie OncoHelp Timisoara, au fost organizate seminarii de informare pentru femei si show-uri cu copii si expozitii.

In fata Operei din Timisoara a fost formata o funda roz, simbolul campaniei care se desfasoara deja de 9 ani in Romania, iar fatada cladirii, una dintre cele mai importante din oras, a fost scaldata in culoarea roz.

Invitat special la acest eveniment a fost vedeta de televiziune Virgil Iantu. Nu a lipsit nici fanfara militara care a facut parada in centrul orasului.

Incidenta cancerului in judetul Timis este in continua crestere. In ultimii zece ani, numarul cazurilor nou aparute anual este cu 35% mai mare. Timisul este judetul cu cea mai mare rata a bolii din Romania –peste 10.000. [sursa articol OpiniaTimisoarei]

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: