Publicat de: Camelia | 26/06/2012

Borcane pentru Marturii

Se obisnuieste ca la nunti/botezuri, gazdele sa ofere invitatilor un mic cadou, cunoscut sub denumirea de marturie. Gama acestor marturii este foarte variata, de la saculeti/cutiute cu bombonele, la figurine, bijuterii, borcane etc. Micile cadouri pot fi cumparate „de’a gata” sau pot fi facute de mana – depinde de bugetul si/sau indemanarea fiecaruia. Celor ce agreeaza ideea de borcanel (+ se simt indemanatici si doresc sa economiseasca la buget) le prezint o gama de borcanele potrivite pentru miere, dulceata, diverse seminte sau bombonele:

Costul borcanelor variaza intre 2,5lei si 6.5leipe bucata si includ capace [se poate opta pentru capac alb, auriu sau rosu]. In varianta de sticla [nr.9 si 10] sunt disponibile dopuri de pluta sau capace cu filet.

Daca stiti cum vreti sa arate marturiile voastre, aveti timp si rabdare sa le dichisiti, economisiti aproximativ 50% din costuri, deoarece excludeti manopera de ambalare/decorare a furnizorului. In loc sa platiti 8lei/marturie, costul vostru va fi de 4lei/marturie.
Va recomand sa comandati borcanele cu cel putin 2-3 saptamani inainte de eveniment, pentru a avea timp suficient sa ambalati marturiile, fara a fi presati de timp.
Pentru cotatia de pret a modelelor de borcane prezentate mai sus [nr1-10], ma gasiti aici.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: